Web Hosting

Al sedert 1997 hebben we onze eigen servers op het Internet en vanaf vorig jaar bieden we, in samenwerking met 4FHosting onze klanten een keur aan verschillende mogelijkheden m.b.t. het hosten van websites op uiterst moderne servers, continu bewaakt, gebackupped en onderhouden. Een uitstekend platform voor elke professionele website, mailserver, web applicatie of door de klant zelf gebruikte software (co-hosting).

Welkom op het Internet = welkom bij Jongkind Inter- & Intranet Services.WebHosting voor starters Afdrukken E-mail

Een eigen bedrijf beginnen?,  Een eigen website, uw eigen emailadres, tegenwoordig minstens net zo belangrijk als het hebben van een visitekaartje. Toch is het belangrijk om uw opstartkosten in de hand te houden. Bij Jongkind-IIS geven we kleine en/of startende bedrijven vollop de gelegenheid om zich professioneel op het Internet te kunnen presenteren. Waar nodig adviseren en assisteren wij of regelen het compleet voor je tegen uitermate lage kosten. We hebben de ervaring en de middelen om elke startende onderneming bij te staan en nog belangrijker, we doen het graag! De toekomst van onze klanten is tenslotte ook een deel van onze eigen toekomst.

Informeer naar de mogelijkheden voor starters of kom eens langs voor een orienterend gesprek en zie waar wij u mee zouden kunnen helpen.

WebHosting inclusief domein, FTP & Emailaccount, webmail, spam en virusfilter, en support, al vanaf euro 50,- per jaar.

 

Naast starters zijn uiteraard ook verenigingen en goede doelen van harte welkom om van deze speciale aanbieding gebruik te maken.

 

 

 
CMS aanbieding Afdrukken E-mail

 

 Altijd al van plan geweest om iets op het Internet te beginnen?

 

Dan is het Joomla CMS systeem wellicht iets voor U.
 
  • Direct toegankelijk vanaf elke internet aangesloten locatie
  • Simpel en snel te wijzigen
  • Geen ingewikkelde HTML codes
  • Een bijzonder overzichtelijk informatie systeem
  • Gemakkelijk en snel uit te breiden (incl compleet winkelsysteem)
  • Praktisch kosteloos

Laat ons u vrijblijvend hierover informeren en geef u op voor een informatie sessie waarbij we u in begrijpelijk taal informeren over de enorme voordelen van Joomla CMS en u kunt er direct mee aan direct aan de slag!. Klik hier voor een overzicht van onze geplande cursussen of meld u aan voor de nieuwsbrief en U krijgt vanzelf bericht wanneer er eentje gepand is.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 
Aanbieding!
 
U kunt praktisch direct aan de slag, voor 50 euro (Excl B.T.W.) krijgt u, een korte introductie tot Joomla en gedurende 6 maanden gratis de mogelijkheid om met dit systeem te werken, uiteraard met onze ondersteuning. Eventueel onder een eigen domein inclusief email accounts voorzien van webmail en een spamfilter.
 
Domeinregistratie al vanaf 20 euro per jaar

 

 
Kosten Web Hosting Afdrukken E-mail

Bij Jongkind-IIS bewaken, controleren en beheren we de bij ons gehoste websites voortdurend, en zorgen we ervoor dat de sites altijd en snel bereikbaar zijn. Dat geld ook voor de emailaccounts en elk uur worden er volledige backups gemaakt. Onderstaande lijst geeft een globaal overzicht van de mogelijkheden en kosten. Let wel dat alle in de lijst gestelde limieten overschrijdbaar zijn, d.w.z dat indien deze limieten stelselmatig worden overschreden er geen directe gevolgen zijn voor de bereikbaarheid van uw website of email. Wel zal er contact met u worden opgenomen met een voorstel tot uitbreiding.

 

Kosten per pakket: Alle hieronder genoemde prijzen zijn vermeld Excl. B.T.W.

 

 WebHosting, incl. 1 domeinnaam (richtprijs per jaar)
 Pakket  Web space Data transfer email accounts Multiple Domains Sub Hosting Anti virus/spam Application Vault kosten  (per- jaar)
SMALL  150 Mb  10 Gb  5  2 no  yes   yes  € 125,-
MEDIUM 500 Mb  50 Gb  25 no  yes   yes  € 250,-
LARGE  750 Mb  100 Gb  75  10 no  yes  yes   € 500,-

  

Prijswijzigingen voorbehouden aan Jongkind-IIS.                                            

Maatwerk

Bij overschrijdingen van een bij een pakket gestelde limiet kunnen deze afzonderlijk in overleg met ons worden opgerekt of aangepast, zodat u niet onverwacht en mogelijk zelfs buiten uw schuld om prompt voor hogere kosten komt te staan.

Antivirus/spam

Jongkind-IIS biedt standaard een uitermate effectief spam en virusfilter aan op alle emailaccounts van al onze klanten. Dit tevens om te voorkomen dat emailaccounts vol lopen met spamberichten of dat computers van onze klanten besmet zouden kunnen raken met een trojan of een andere uitermate schadelijk computervirus..

Klik hier voor meer informatie en een volledig overzicht van onze antivirus en spam oplossing.

Application Vault

Dit is een verzameling van meer dan 500 direct te installeren en min of meer kant en klare webapplicaties die u kunt gebruiken om uw site in te richten of uit te breiden. Binnen enkele minuten heeft u een on-line fotoalbum, forum of een van de vele andere applicaties on-line.

Klik hier voor meer informatie en een volledig overzicht van onze application vault

Kantooradres; Machineweg 3, 1432EK Aalsmeer.

Tel: 0297-331427, Mob: 0653344411, Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 
CMS sites Afdrukken E-mail

CMS (Content Management Systemen)

Een Content Management Systeem (in het vervolg CMS genoemd) is een compleet ingerichte website skelet die het de gemiddelde gebruiker mogelijk maakt om op bijzonder effectieve wijze snel inhoudelijk soms zeer diepgravende wijzigingen aan te brengen of informatie te verwijderen en toe te voegen.

 

Jongkind-IIS gebruikt voor zijn standaard CMS sites Joomla (plesk/php) en umbraco (windows/.asp), uitermate veelzijdige systemen die zich uitstekend lenen voor zowel inter als intranet sites. Een perfecte basis voor een website met voornamelijk actuele content, inclusief diverse uitermate bruikbare informatiesystemen. Ze is vrijwel volledig aan te passen aan naar de wens van de klant.

 

Geinteresseerd!, Nodig ons uit om U geheel vrijblijvend te informeren over de vele mogelijkheden en laat u verrassen door de eenvoud en veelzijdigheid.

Uw site als aktueel en informatief platform

 

 

 
Jongkind-IIS Internet WebSites Afdrukken E-mail

 

Jongkind-IIS ontwerpt, plaatst en onderhoud internet webites en intranet sites. Volledig maatwerk of in combinatie met een "content management systeem" leveren we representatieve en interactieve websites en internet pagina's. Of het nu gaat om een prensentatie, totaal overzicht of een complete webwinkel, we zijn altijd op zoek naar een uitdaging

Het ontwerpen van nieuwe of wijzigen van Internet WebSites of Internet pagina's gaat altijd in nauwe samenwerking met de klant. Elk ontwerp of opdracht word pas betaald na goedkeuring door de klant. Bevalt het niet dan kost het U ook niets. Elk ontwerp of opzet is nagenoeg uniek en kent geen gelijke op het Internet.

Uw Internet Website is onze uitdaging!.

 

 
Meer artikelen...
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2